Relaxing home and well appointed

5,0 rating
9 februari 2020

“We just spent 19 days at Villa Flamingo and it was amazing. Jose and Remco are amazing hosts and their assistance in arranging transportation from the airport to the Villa (and return to the airport at the end of our stay) is truly appreciated. The accomodation is just as advertized and even better. Very relaxing the moment you arrive. It is well appointed with everything needed to prepare meals and enjoy them in the outdoor space. The island is wonderful – lots to see and explore. The snorkling is amazing. The home is relaxing and the pool is truly appreciated on those days when you don’t feel like leaving the Villa. The gated community is very safe as is the whole island. Jose was always available to assist and answer any questions we had. Truly a wonderful host. An excellent time was had by all. We are frequent renters on other islands and this truly was one of the best we have encountered. Can’t wait to return next year!”

Rez

Prachtige villa, geweldige service.

5,0 rating
17 januari 2020

In december 2019 verbleven wij in villa flamingo. Een prachtig huis exact zoals op de foto’s en een gastvrije ontvangst van José. Wij hebben het super gehad in de villa, genoten van het zwembad en de ruimte en vooral ook van de prachtige tuin. Bij vragen was José altijd zeer goed bereikbaar, absoluut een aanrader.

Marie-José

Complimenten!

5,0 rating
16 januari 2020

Wij hebben een leuke vakantieperiode gehad van twee weken in de villa! Complimenten voor de inrichting en hygiëne! Brandschoon en voorzien van airconditioning in alle slaapkamers, wat voor ons echt een must is op Curacao. Alles was naar wens en goed geregeld. Wij komen uiteraard nog graag een keertje terug!

Rowana

Traumhafter Urlaub

5,0 rating
2 november 2019

Es war ein traumhafter Urlaub in der Villa Flamingo von Remco & Jose. Wir würden herzlich von Jose empfangen und sie hatte bereits für uns eingekauft. Auch Fragen, die während des Aufenthalts aufkamen, wurden super schnell beantwortet. Die Villa ist groß, wirklich schön eingerichtet, mit großen, modernen Bädern, einer gut ausgestatteten Küche mit großer Durchreiche zum Aussenbereich und sehr guten Betten. Der Aussenbereich ist sehr groß mit Loungebereich und großen Esstisch, Grill, Liegen und vor allem einem tollen Pool! Handtücher und Badetücher werden auch gestellt und eine Waschmaschine ist vorhanden. Die Villa liegt in einem bewachten Wohngebiet mit ausreichend Privatsphäre. Man benötigt unbedingt einen Mietwagen, um die schöne Insel zu erkunden und sollte sich nicht auf die naheliegender Strände Jan Thiel und Mambo beschränken. Unsere Favoriten waren Cas Abou und Grote Knip. Toll gegessen haben wir in POPs Place.

Kerstin

Just as advertised

5,0 rating
12 september 2019

“This home is just as it as advertised. Jose was an incredible hostess. She provided a tour of the home, amenities and tips for things to do on the island.”

Natasha

Heerlijk ruim huis!

5,0 rating
6 september 2019

“Wat een heerlijk, ruim huis! We hebben vooral genoten van de buitenruimte, met fijne loungebanken en lange eettafel, maar ook binnen is het perfect. De foto’s kloppen helemaal en het huis is van alle gemakken voorzien en heel schoon. José is super, gastvrij en altijd goed bereikbaar mocht er iets zijn. Verder ruime slaapkamers met goede bedden, ruime badkamers met goede douches, ventilatoren binnen en buiten aan het plafond voor overdag en goede airco ‘s op de slaapkamers voor nachts. Ook het zwembad is heerlijk voor een verfrissende duik. Jan Sofat is een gated area, dus heel veilig. Rustige buurt. Gaan! Nando en Anouk”

Anouk

Tolle Zeit!

5,0 rating
14 augustus 2019

“Wir waren eine Gruppe von 7 Personen. Das Haus hatte genügend Platz, so das jeder seine Privatsphäre hatte. Die Bilder entsprechen absolut der Realität. Sehr schön, sauber und groß. Die Kommunikation mit den Gastgebern lief bestens! Während der Buchung und auch vor Ort. Wir konnten unsere Gastgeber jeder Zeit kontaktieren und bekamen sofort Antwort. Wir bedanken uns für eine tolle Zeit und können dieses Haus absolut weiter empfehlen.”

Laureen

Genoten!

5,0 rating
13 juni 2019

Wat hebben wij genoten van villa flamingo. De villa ziet er top uit van binnen en buiten! Een van de weinige villa’s met een supermooie tropische tuin, hierdoor wordt het vakantie gevoel extra versterkt. De villa is van alle gemakken voorzien en erg modern ingericht. Ook wil ik José bedanken voor haar gastvrijheid en service! Niks is haar te gek, je vraagt het aan haar en het wordt allemaal voor je geregeld. Ook als er iets aan de hand was, stond ze altijd gelijk voor ons klaar! De locatie van de villa is perfect! Alles is op max 15 minuten van de villa met de auto te bereiken. Ik zou iedereen aanraden om in deze prachtige villa te verblijven!

Frengey

Gorgeous house!

5,0 rating
1 juni 2019

“This was our first time using Airbnb and we are hooked! The hosts were FANTASTIC. Probably some of the sweetest people we have ever met. They even offered to get groceries for us after our international travels. Check in and check out was a breeze, the house is absolutely gorgeous! We loved our stay. 🤗”

Melanie

Heerlijk!

5,0 rating
24 mei 2019

“Een heel mooi huis, mooi ruim. Wat een luxe met 3 badkamers. Heerlijk om buiten te zitten onder de overkapping of bij het zwembad op de ligstoelen. Fijn dat er ook wat boodschappen voor ons gedaan konden worden. Wij hebben een heel fijn verblijf gehad.”

Margreet
5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (Gebasseerd op 16 recensies)
Uitstekend100%
Goed0%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Schrijf hieronder jouw recensie